Fördelar med kratomtvål

Kratom är ett tropiskt vintergrönt träd som växer främst i de sydostasiatiska länderna. Den tillhör familjen Rubiaceae, som även inkluderar kaffeväxter. Kratomträd kan bli upp till 15-30 meter höga, men de skördas vanligtvis på cirka 3-5 meter för maximal lövproduktion. Kratom har använts som ett traditionellt botemedel på grund av dess exceptionella egenskaper som gör att det kan tjäna flera funktioner.

Bladen på Kratomträdet har distinkta centrala vener som kan vara röda, gröna eller vita, med varje färg som sägs ha unika effekter. Röd-ådrad Kratom tros ha en lugnande effekt och används ofta för avslappning eller smärtlindring, medan grön-ådrad Kratom tros ge en balans mellan avslappning och stimulering. Vitådrad Kratom sägs vara den mest stimulerande och används ofta för att öka energi eller fokus.

Utöver detta så har kratom-tvål flera andra fördelar:

  1. Naturliga ingredienser: Kratomtvål innehåller naturliga ingredienser som kan hjälpa till att återfukta och rena huden utan att använda hårda kemikalier.

  2. Mjukgörande effekt: Kratomtvål kan hjälpa till att mjukgöra och återfukta huden, vilket kan minska torrhet och klåda.

  3. Minskar hudirritation: Kratomtvål kan hjälpa till att minska irritation och inflammation i huden, vilket kan lindra besvär som eksem och psoriasis.

  4. Lämplig för alla hudtyper: Kratomtvål passar för alla hudtyper, inklusive torr, fet och känslig hud.

  5. Miljövänlig: Kratomtvål är tillverkad av naturliga ingredienser och är därför mer miljövänlig än många kommersiella tvålar som innehåller hårda kemikalier och tillsatser.

Tillbaka till blogg