Nyhetsbrev - 2023 JUNI

Sommaren är räddad

Vi är så glada över att äntligen kunna meddela att vår nya leverans har anlänt! Vi vill tacka alla som har väntat tålmodigt och lika ivrigt som vi har gjort. Det här är den bästa batchen av kratom vi någonsin har haft och det har tagit sin tid att hitta de allra bästa produkterna. Men nu är vårt lager fullt av produkter som är redo att skickas till våra tvålälskare.

Nyheter

Vi vill också presentera en helt ny kratom sort till den svenska marknaden - Brown Maeng da. Den har samma fantastiska egenskaper som röd kratom och vi är övertygade om att du kommer att älska den lika mycket som vi gör.

Men det är inte allt! Vi har också tagit in krossade kratom löv i tre olika sorter: Yellow Crushed Leafs, Green Crushed Leafs och White Crushed Leafs. Alla tre sorterna är fantastiska och vi är säkra på att du kommer att hitta en favorit.

Vi är så glada över att kunna erbjuda er dessa fantastiska produkter och hoppas att du kommer att älska dem lika mycket som vi gör. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja den bästa produkten för dig. Tack för att du är en del av vår gemenskap och vi ser fram emot att höra från dig snart!

Tillbaka till blogg