Vilken kratom sort är bäst? Vilken kratom passar mig?

Vilken kratom är bäst? + Vilken kratom passar mig? + Röd kratom + Vit kratom + Grön kratom + kratom

Kratom för tvåltillverkning - En guide för nybörjare

När man börjar göra egna naturliga tvålar kan det vara överväldigande med alla olika typer av kratom som finns tillgängliga. Vilken färg och strain är bäst för dig och dina behov? Det kan vara svårt att veta, men jag ska försöka ge en liten guide för att hjälpa dig att navigera genom utbudet.

Olika Kratom-strain

Färger och ursprung är två faktorer som spelar en stor roll när det gäller att välja en kratom-strain. De tre huvudsakliga färgerna av kratom är röd, vit och grön. Varje färg har en mängd olika strains. Till exempel kan en Maeng Da kratom vara både röd, vit och grön. De flesta sorter har en beteckning som indikerar både färgen och ursprunget, till exempel Vit Indo eller Röd Borneo. Det finns också beteckningar som indikerar lövets storlek eller form, såsom Elephant kratom eller Horn.

Vit Kratom

Vit kratom är annorlunda än de röda strainerna och ger istället en energikick som passar bra för tidiga morgonbad. Det ger också fokus och hjälper mot ångest och orkeslöshet. Tvärtom mot kaffe, som kan göra dig stissig och orolig, ger vit kratom en lugn och tillfredsställande känsla i vardagen.

Fördelarna för huden:

  • Vit kratom har en lugnande effekt som kan förbättra ditt humör och ge terapeutiska fördelar för huden.
  • Vit kratom kan användas i olika hudvårdsprodukter som tvål och rökelse.

Röd Kratom 

När det gäller röd kratom är det känt för sin starka bedövande effekt och används ofta av personer som lever med kronisk smärta. Det är också känt för att ha en lugnande effekt, vilket gör det till en idealisk strain att använda i tvål som hjälper till att varva ner på kvällarna efter jobbet. Många rapporterar att en långt bad med röd kratom innan en tatuering har gjort processen nästan smärtfri.

Fördelarna för huden:

  • Röd kratom, även kallad Red Vein Kratom, har många fördelar för att återställa hudens naturliga balans och kan hjälpa till att minska ångest och stress.
  • Det kan också hjälpa till att förbättra sömnen och lindra smärta.
  • Röd vein kratom är särskilt lämplig för personer som lider av ångest och depression och vill ta hand om sin huds välbefinnande.

Grön Kratom

Grön kratom är en mellanting mellan röd och vit kratom och ger en lagom energikick. Det är också känt för sina lugnande och bedövande egenskaper utan att orsaka trötthet som de starka röda strainerna kan göra. Många använder sig av en blandning av röd och vit kratom i sin tvål för att få en effekt som liknar grön kratom.

Fördelarna för huden:

  • Den används för att öka energi och humör, minska stress och ge en känsla av ökat välbefinnande.
  • Grön kratom är idealisk för personer med depression, ångest eller som behöver mer energi för huden.
  • Genom att använda grön kratom kan du uppleva fördelarna av både röda och vita kratomstammar utan att blanda dem.
  • Om du har en stressig dag på jobbet kan grön kratom hjälpa till att ge din hud mer energi och om du är en aktiv person kan den hjälpa dig att vara avkopplad.

Välj rätt Kratom

Sammanfattningsvis är det viktigt att välja rätt kratom-strain när du gör din egen tvål. Röd kratom är bäst för personer med kronisk smärta och behov av avslappning, vit kratom ger energi och fokus, medan grön kratom är en lagom mellanting. Oavsett vilken strain du väljer, kommer du att uppleva de positiva egenskaperna som alla kratom-strains har gemensamt.

 

Så här gör du eget Kratom-tvål, tryck här
Glöm inte, när din hud mår bra, mår du också bra!
Tillbaka till blogg