Kratom och dess Lagar i Sverige

I Sverige är kratom inte klassificerat som narkotika, men det omfattas av lagar som reglerar försäljning och användning av produkter som innehåller psykoaktiva ämnen. Det är av yttersta vikt att vi som aktörer inom branschen följer dessa regler noggrant och gör vårt yttersta för att säkerställa att produkterna hanteras ansvarsfullt. Vi på Supremespeciosa tar vårt ansvar på största allvar och är fast beslutna att strikt följa svensk lagstiftning.

Som en del av vårt förebyggande arbete säljer vi enbart kratom som en ingrediens för tvåltillverkning där den används för sina specifika egenskaper i hudvårdsprodukter. Vi marknadsför och distribuerar inte kratom för förtäring och vi arbetar aktivt för att informera våra kunder om hur produkten ska användas på ett säkert och lagligt sätt. Genom tydlig kommunikation och riktlinjer kring användningen av kratom ser vi till att våra produkter används på ett sätt som överensstämmer med gällande regler och inte bidrar till olämplig eller illegal konsumtion.

Vår verksamhet ligger alltid i linje med svensk lag. Vår målsättning är att verka för en ansvarsfull och laglydig marknad där vi som företag tar vårt samhällsansvar på största möjliga allvar.

Vår Policy och Ansvarsfull Försäljning

Vi har infört en strikt policy för att säkerställa att våra produkter används på ett lagligt och ansvarsfullt sätt. Om vi får kännedom om att en kund avser att använda kratom på ett olagligt vis, polisanmäler vi omedelbart detta och blockerar kunden från framtida köp. Vi vill tydligt understryka att vi inte tolererar någon form av missbruk av våra produkter.

Dessutom har vi en åldersgräns på 18 år för köp från vår webbplats. Denna åldersgräns syftar till att skydda ungdomar och säkerställa att våra produkter endast säljs till ansvariga vuxna. Vi uppmanar alla våra kunder att använda kratom på ett medvetet och ansvarsfullt sätt.

Avståndstagande från Konsumtion

Vi tar starkt avstånd från att förtära kratom och uppmanar våra kunder att noggrant överväga riskerna och effekterna av att använda denna växt. Forskningen kring kratom är fortfarande begränsad, och vi anser att det är viktigt att vara informerad och medveten om potentiella biverkningar och lagliga konsekvenser.

På Supremespeciosa är vi dedikerade till att agera i enlighet med lagen och främja ansvarsfull användning av våra produkter. Vi tar avstånd från olagligt bruk och arbetar aktivt för att säkerställa att våra kunder är medvetna om de regler och risker som omger kratom. Genom att upprätthålla en strikt åldersgräns och rapportera olagligt beteende strävar vi efter en säker och ansvarsfull försäljningsmiljö.

Tillbaka till blogg