Om oss

Lite kort och gott om oss.

Vi har en betydande erfarenhet av experiment och testning inom området för egen tillverkning av kosmetika, särskilt när det gäller egentillverkad tvål. Vi har utvärderat och testat flera produkter från den svenska marknaden och från utlandet under åren. Efter en mångårig undersökningsperiod och hundratals beställningar insåg vi att det var dags att starta vår egen verksamhet och erbjuda våra fantastiska och prisvärda produkter till den svenska marknaden.

Verksamhet

Supremespeciosa är ett företag som är registrerat i Sverige och specialiserar sig på försäljning av tillverkningsutrustning och ingredienser till kosmetikaproduktion. Vårt företag riktar sig till kunder som är intresserade av att skapa egen kosmetika.

Målsättning

Vårt främsta mål är att tillfredsställa våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser. Vi strävar efter att leverera produkter som är både prisvärda och av hög kvalitet.

Lager och kontor

Vår verksamhet är belägen i hjärtat av Stockholms län. I vårt moderna lager och kontor hanterar vi godsmottagning, kvalitetssäkring, lagerhållning, paketering samt utvecklingsarbete.